GADILAT
Comunitatea celor carora le place sa gadile, sa fie gadilati de prieteni sau sunt foarte gadiliciosi, sau le place gadilatul in general Romania official tickling community
Lista Forumurilor Pe Tematici
GADILAT | Inregistrare | Login

POZE GADILAT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Kitana
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
GADILAT / Gadilat / Poveste cu gadilat :D  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Alex_romance
Membru nou

Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 5
Cu ceva timp in urma am scris o povestioara amuzanta pe Wattpad, pe care o puteti gasi aici:


Recitind-o recent, mi-am dat seama ca e plina de faze in care personajele se gadila intre ele, asa ca am zis ca s-ar potrivi aici de minune! In continuare o postez si aici integral, pentru cei care nu au chef / rabdare sa intre pe Wattpad sa o citeasca acolo (pe Wattpad sunt si niste poze sugestive ca sa va faceti o idee cum arata si cum era imbracat fiecare personaj in parte )



CAPITOLUL 1 - O Seara Distractiva

Numele meu este Alex, am aproape 16 ani si pot sa spun cu mana pe inima ca am parte de cea mai frumoasa viata. Nu, nu sunt vreun fiu de miliardar sau vreo celebritate, nu am mostenit vreo avere si nici nu am castigat la loterie. Averea sunt oamenii minunati de care viata mi-a dat parte: parintii mei minunati, plecati la munca in Italia pentru ca eu sa am sansa la o viata mai buna, cea mai buna prietena a mamei mele Georgiana, pe care o poreclesc "matusica" (desi nu este matusa mea biologica ci doar o prietena de suflet), impreuna cu care locuiesc si care ma rasfata cu tot ce face, de la preparatele gustoase pana la glumele si farsele pe care ni le facem intre noi, la care radem amandoi ca doi copii de 7 ani, verisorii mei Ionut si Mirela, colega mea de banca de la liceu pe nume Anda, care este la fel daca nu chiar mai copilaroasa si nebuna decat "tusica" anterior mentionata si pe care o mai strig "Andutzika" sau "mini Anda Adam".

Georgiana este colega de camera ideala, bruneta cu ochi caprui de 27 de ani arata mai degraba de 16, gratie corpului ei atletic si suplu, parului lung si drept (desfacut si lasat pe spate ii ajunge pana sub fund), si a faptului ca se imbraca precum o pustoaica de discoteca, adica cu tinute super elegante si sexy, cat mai mulate si lucioase. Astazi tocmai ce a venit de la munca (lucreaza ca sefa de raion la un magazin de haine), dar cand am vazut-o intrand pe usa am putut sa jur ca vine in cel mai de fite club!

Bineinteles, era in una dintre tinutele ei preferata, ca de obicei: pantaloni slim fit din piele eco, super mulati, stramti pe picior de la glezne pana in talie, negri si bineinteles foooarte luciosi cum ii place nebunei de Georgiana, si o camasa gen office eleganta, tot slim fit (na, doar daca ai 1,75 m si 50 kg iti permiti sa ai garderoba plina numai de haine slim-fit, super mulate!) din elastan satinat, care o facea sa fie super mulata pe corpul ei suplu dar si foarte lucioasa (normal, se putea altfel?), de un verde aprins ca din jad. Tinuta superba era accesorizata cu o pereche de pantofi negri din lac cu un toc nici foarte inalt dar nici jos, ochelari de soare tip aviator, mari, cu lentile de un negru-albastrui tip oglinda, si o poseta mica din lac negru care se asorta perfect cu pantofii si pantalonii. Georgiana pasea cu incredere, ca un fotomodel pe podium combinat cu o cantareata pop sexy care paseste intepat spre scena sub privirile admiratoare a milioane de fani, hainele ei sclipitoare lucind sub razele blande ale soarelui de sfarsit de vara. Arata exact ca in poza asta, doar ca in loc de camasa alba din poza ea avea una verde aprins, si lucioasa, plus ochelarii de soare:

Arata exact ca in poza asta, doar ca in loc de camasa alba din poza ea avea una verde aprins, si lucioasa, plus ochelarii de soare:       


- Pup si puuup! striga ea mergand pisiceste spre mine. Ma imbratisa strans si ma pupa pe ambii obraji

- Woow, matusicoo, cat esti de eleganta! Ca de obicei...

- Ce mai face nepotelul meu preferat? zise pe un ton bland zbarlindu-mi parul pe care ma chinuisem sa mi-l aranjez o jumatate de ora.

- Heiiii, m-am dat cu gel! Bine Georgiana ce sa fac, am fost la liceu si m-am jucat pe calculator, am ascultat muzica...

- Si de invatat, teme, nimic? Numai jocuri si muzica toata ziua? spuse pe un ton jucaus si usor arogant in timo ce se aseza pe canapea picior peste picior, pantalonii ei stramti din piele eco scartaind si bluza ei satinata fosnind senzual.

- Eh, ce sa fac daca am 16 ani si nu trebuie sa ma duc la serviciu inca. raspund eu zambind larg

- Eiii scumpule lasa ca ajungi tu la varsta mea! raspunse ea pe un ton glumet si sexy, in timp ce isi aprinse o tigara si dadu drumul la televizor.

- Ma duc sa vad daca mi-a mai scris ceva colega de banca pe messenger. spun eu facand cu ochiul

- Vrei sa o agati, ai? Maare smecher esti! spuse ea pe acelasi ton jucaus, zapand printre canalele TV

Ma duc spre camera mea dar nimeresc (intentionat bineinteles) in bucatarie, avand de gand sa fac o "glumita". Nu mai facusem una de vreo saptamana, enorm de mult cand vine vorba de mine si tusica , si mai era pe deasupra si randul meu, ultima data eu fiind patitul. Iau bidonul de 5 litri (+1 litru gratis ) ) cu ulei de gatit de floarea soarelui, pe care il cumparasem in drum de la liceu spre casa special pentru aceasta "ocazie speciala" si il ascunsesem dupa frigider, punandu-l cu ceva efort pe masa. Cu o mana scot telefonul din buzunar si pornesc camera, cu cealalta scot capacul bidonului, scot din celalalt buzunar un pachetel de praf de scarpinat extra puternic pe care l-am luat tot din drum de la un magazin de farse, il torn pe tot in bidon, pun capacul la loc si agit bine (sa se dizolve calumea), slabesc capacul cat aproape sa cada si sa curga un firicel de ulei cand este inclinat, si il iau de maner (ce bine ca am fost la sala) carandu-l tiptil spre sufragerie.

Va dati seama ce o sa urmeze nu ...

Georgiana statea rezemata de spatarul canapelei, picior peste picior, fumand linistita tigara si razand cu pofta la o emisiune mondena. Nici nu apucase sa isi dea jos ochelarii de soare, desi intrase in casa de 10 minute, asa captivata era de TV...

Deodata, i se paru ca simte ceva scurgandui-se pe la gulerul camasii in jos pe spate. Se gandi la inceput ca poate e transpiratie, datorata canapelei dintr-o piele eco groasa rosie, peste care mai era pusa folie de plastic groasa transparenta pe post de husa, deci normal sa se incinga. Nu apuca insa sa gandeasca prea mult, pentru ca in secunda 2, cinci litri de ulei de gatit de floarea soarelui se scursera direct in gulerul camasii ei, intrand in toate coltisoarele imaginabile, curgand direct si in pantalonii in care era bagata elegant camasa, asa de mult incat se prelinse de ii intra si in pantofii cu toc, prin cracii pantalonilor, iar dupa ce se umplera si pantofii se scurse in final pe jos )) . Normal ca jumate din ulei s-a revarsat si pe bluza prin fata, pe canapea si in parul stimatei domnisoare. Capacul cazuse, asa cum si planuisem, lasand brusc tot uleiul ca cada asupra bietei Georgy, umpland-o din cap pana in picioare.

Georgiana a ramas socata, blocata, neintelegand ce naiba s-a intamplat. Eu filmasem tot si radeam ca idiotul.

Ea abia se dezmetici dupa vreo 20 de secunde, urland: "Ce dracu, Aleeex?!???!!!"

Nici nu apuca sa termine bine de urlat, ca brusc incepu sa zvacneasca de parca era curentata, aruncand tigara si telecomanda din maini, pe care la duse disperata pe picioare in lateral, spre solduri scarpinandu-se ca o apucata.

Se scarpina ca o nebuna disperata, in timp ce injura, dadu sa se ridice ca sa se poata scarpina pe spate, dar uleiul scurs intre hainele ei stramte si husa canapelei facuse ca un fel de vid, lipind-o pe domsoara noastra sexy de canapea. Se zbatu ca salbatica, ridicandu-se cu tot cu husa de pe toata canapeaua, iar imediat se impiedica, cazand pe jos cu tot cu husa plina de ulei lipicios peste ea )) in care reusi sa se infasoare cu gratie datorita zbatutului si tavalitului pe jos, ca o femeie disperata ce era.

Eu radeam si filmam totul, facandu-i in ciuda: "Tiam faacuutooo, Georgyy lipicioasaa! Ce-i mami, ai purici de te scarpini asa?"

- Idiotuuuleeee! Uiuuuu ce ma mananca si ma gadilaaaaaaa!!! Nu mai rade ca prostul si ajutama sa ies din mizeria astaaa!

Se tavalea pe podea de parca era posedata, cu husa (tipic romaneasca) a canapelei imbarligata in jurul ei si lipita de haine, incercand sa scape de mancarimile, furnicaturile si gadilaturile (are pielea foarte sensibila si e cea mai gadilicioase persoana pe care o stiu - ca si mine de altfel) care o innebuneau si sa dea jos de pe ea nenorocita aia de husa care i se lipise de haine multumita uleiului.

- Biiine tusico, stai sa te ajut. am zis in timp ce am rezemat telefonul cu grija ca sa filmez "distractia" in continuare si m-am dus langa ea.

Dar in loc sa o ajut sa dea jos folia de pe ea (ceea ce nu prea avea cum sa faca fiind atat de ocupata cu scarpinatul) m-am asezat peste fundul ei, sa nu se poata ridica (ca atunci cand faci cuiva masaj, doar ca era cu fata in sus).

- Heeeei, ce dracu faaaci? tipa ea mirata

- Eii, Georgiana sexy lady, stii ca partea naspa abia acum incepe nu? am zis eu glumet si su un zambet larg in timp ce faceam cu degetele in aer ca si cum as gadila-o, apropiindu-le incet de burta ei...

- Alex, nuuu, nu ma gadilaaa te rooog, nuuuneahahahahaaaaa hihihihi

- Gadi gadi gadiliiiici! o intaratam gadiland-o ca disperatul... Cred ca am gadilat-o non-stop vreo ora si nu aveam chef sa ma opresc curand (normal ca Georgianei de fapt ii placea, si mai faceam si mici pauze sa poata respira calumea printre rasete), din cap pana in talpi. Reusisem sa desfasor si husa canapelei din jurul ei, ca sa o pot gadila mai bine...

Georgiana radea isteric, zbatandu-se ca nebuna si tavalindu-se pe podea de ras asa tare, ca ma darma pana la urma de pe ea. Pana sa ma ridic sa ma reapuc de "treaba", ea deja incalecase peste mine si imi tinea mainile (e puternica, face sala, karate si ciclism)!

- Eiii, copilas obraznic, sa vedem noi cine o sa se gadile acum! spuse cu un zambet "malefic". Trecuse demult si efectul prafului de scarpinat si trei sferturi din uleiul din hainele ei deja era pe blugii si tricoul meu!

- Georgiana da-mi drumul, nu ma gadila si tu pe mine! Imi pare rau daca am exagerat cu farsa! nu ma puteam abtine sa nu rad si sa zambesc intruna ca un copil idiot.

- Te creeeed, ce rau iti mai pareeeeee...Acum e randul meu, gadi gadi gadiiii

- HAHAHAHAHAAAA HEHEHEAAAAAA Georgianaaaaaaaa nu acolooooo Hahahahhaaa heheheheeee!! AHAHAHAHAHAAAAAAA

Nu stiu cat ma gadilat dar pot sa jur ca am facut pe mine de ras si s-a oprit abia cand am lesinat...

Stateam amandoi pe podea, intr-o balta de ulei de gatit, epuizati de atata ras. Eram doi copii cretini care se bucurau de viata, razand ca prostii fara motiv, euforici ca dupa o betie (cine a fost gadilat(a) de prieteni mult stie cum e ).

- Nu crezi ca ar fi cazul sa facem o baie? intreba Georgiana mimand un ton serios

- Si eu, care credeam ca acum imi faci clatite, si te speli tu dupai. am zis eu razand

- Cine e ultimul in piscina e un fraier!!! striga Georgiana in timp ce alerga razand spre piscina, sarind in ea, inca in hainele imbibate de ulei. In scurt timp am aterizat si eu in piscina. Ne-am batut cu apa si ne-am gadilat in continuare ca niste copii de 7 ani (ce eram!) pana ne-am spalat de ulei si eram rupti de oboseala. Am iesit din piscina si am vazut ca se facuse aproape ora noua seara.

- Ma duc sa ma schimb. am zis eu vrand sa merg spre camera mea...

- Ba nu te duci nicaieri, incepe "Pariu cu Viata" striga Georgiana in timp ce ma lua pe sus si ma tara pe balansoarul de pe terasa.

- A, era sa uit! am zis eu in timp ce porneam TV-ul de pe terasa, dand pe PRO TV.

In timp ce genericul iubitului nostru serial derula pe ecran, noi eram beti de fericire si obositi de la atata distractie, stand aproape imbratisati pe balansoar.

- BEST FRIENDS FOREVEEEEER!!!! am strigat amandoi in timp ce urmaream genericul batand palma

Am stat afara pana tarziu (era Vineri si oricum maine puteam sa dormim cat aveam chef), dupa vreo doua-trei ore ni s-au uscat si hainele de la aerul cald al serii de vara, si am adormit acolo pe terasa, cu zambete pe fata, doi copii pusi pe nazbatii.

Modificat de Alex_romance (acum 6 ani)


pus acum 6 ani
   
Alex_romance
Membru nou

Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 5
CAPITOLUL 2 - Pregatiri de Petrecere



A doua zi...

Fiind sambata dimineata, m-am trezit tarziu (pe la 14:00, doar e weekend ). Adormisem afara pe terasa dupa ce m-am uitat cu Georgiana la Pariu cu Viata, dar draga de ea s-a trezit inaintea mea, m-a luat pe sus si m-a carat la mine in camera, si m-a pus in pat...eu am dormit bustean, deci nu imi amintram cand m-a dus in pat, dar ii eram recunoscator Georgianei. Hehe, asa matusica sa tot ai. Imi pregatise si un Frappe asa cum imi place si mi-l lasase pe noptiera.

Ma dau jos din pat, imi fac un dus, apoi dau drumul la calculator sa se incarce pana ma imbrac in ceva de casa, duoa care iau Frappe-ul si ma pun la calculator. Deschid Facebook si ma uit cu interes sa vad daca mi-a mai scris ceva scumpa de Anda, coleguta mea de banca de la scoala, my highscool crush.

Anda este o pustoaica de 15 ani, brunetica (e un pic tigancusa), slaba (are sub 45 kg), de inaltime medie (are in jur de 1,65), cu ochii negri si un par brunet inchis cu reflexii albastrui, lung pana la fund, care natural este putin ondulat, dar ea si-l indreapta de obicei cu placa sau uneori in face onduleaza cu fixativ. Este o fire foarte amuzanta si copilaroasa, fiind mereu glumeata si pusa pe sotii, cu un zambet larg pe buze, si foarte de gasca si petrecareata, adora muzica disco (este fana infocata Inna, cu care si seamana mult de altfel) si dansul si tinutele de club / disco / party, ca si Georgiana, deci este exact genul meu de fata ! De cand am intrat la liceu si am "picat" in banca cu ea, suntem best friends si ne distram de minune, si de ceva timp am inceput sa o plac ca pe mai mult decat o amica, si cred ca si ea simte acelasi lucru pentru mine, dar amandoi suntem un pic timizi si am ezitat sa facem fiecare primul pas pentru a fi "more then friends". La scoala suntem nedespartiti atat in ore cat si in pauza, suntem mai mereu impreuna cat e ziua de lunga, si mereu ne ciondanim si ne harjonim intre noi, cu mici ghionturi, farse si reprize de gadilat "care pe care" (ce se termina de obicei la egalitate, fiind amandoi teribil de gadiliciosi).

Ma loghez pe Facebook si vad un mesaj nou de la ea: "Hei, Alex, ce mai faci, mai da si tu un semn, ieri seara te-am tot cautat..." Imi amintesc ca ieri fusesem prea ocupat cu pregatirea farsei "cadou" pentru Georgiana

Ii raspund si ii explic motivul pentru care nu am intrat ieri seara pe messenger, si ne amuzam copios amandoi:

- Scuze ca nu am intrat ieri Anda, am avut fooarte multa treaba!

- Aaa, da? Nu-mi spune ca te-ai omorat cu invatatul ca tr cunosc eu... Ai fost la vreun film cu vreo pitipoanca?

- Doaaa, siiigur! Esti geloasa iubire?

- Sa vezi ce o paruiesc eu pe aia ) ) :P

- Am stat pe acasa cu Georgiana, "matusica mea adoptiva", o stii

- Aaa da, "surioara" mea mai mare, nebuuuuna mai e fata aia

- Asa ca tineeee iubire (nu eram inca impreuna, dar asa ne mai alintam noi in gluma)

- E pistol cu apa pe langa mine, stai sa vezi de ce sunt eu in stare :P

- Moaaama, deci sa vezi ce misto era imbracata ieri cand am venit eu de la liceu...

- Uuuuuu, cu ceee???

- Niste pantaloni din aia de piele super luciosi negri, stramti pe picior

- Ooooooo, erau cum sunt colantii aia noi ai mei :P?

- Dap ca aia cu care ai venit joi la scoala, dar parca erau mai luciosi ca ai tai (sic!)

- Uiuuuuu, vreau si euuuuu mai luciooosi...sa fie ultra-mega-super-hiper-tare rau lucioooosiiii :X :X :X

- Hihi ce nebuna esti, daca vrei ii fur pe ai Georgianei si tii aduc luni la scoala sa vezi cum iti vin

- DADADADADA DAAAAAA!!!!! Neaparat sa faci asta altfel ma supaaaar pe tineee :X

- Ok, iti aduc toata tinuta daca vrei

- Oooooo, abia astept!!! Si cu ce mai era imbracata??

- Poi avea o camasa super misto, dintr-un fel de imitatie de matade fooarte elastica...

- Oo, elastan satinat, il adooor!!

- Dap, exact, era o camasa stil office super eleganta si foarte mulata, slim fit, si lucioasa asa satinata...un verde superb aprins, ca de poleiala...

- Moaaaaa ce tareeeeee, ce n-as da sa fiu in locul ei sa am sifonierul plin numa cu haine de-astea, si sa umblu imbracata asa peste tooot, mai ales la scoala :P

- Ooo da, ca sa innebunesti toti baietii nu, sa lesine aia pe hol cand vad cat de frumi si hot esti !!

- Ooo esti un scuump!!!! :* :* :* :* :* Mai aleees pe tineee sa te innebunesc!!

- Ce nebuna esti mai Andutza )

- N-ai idee, stii cat de mult ador tinutele asa mijto!! Daca as avea pantalonii aia si camasa lu matusa-ta as umbla numa imbracata asa... cred ca le-as purta si prin casa, de mult ce imi plac...as arata ca o papusica sexy in ele si cred ca e super placut materialul ala pe piele... Cred ca le-as purta si la sala pe banda de alergat )) )) )) Sa vad ce moaca fac oamenii de la sala sa vada o nebuna imbracata de club acolo))))

- Te vad in stare )))) ))) Da, si Georgiana era cu pantalonii aia misto si bluza asta, si pe niste pantofi din aia cu toc inalt

- Ce suupeeer, vreauuu si euuuuu

- Si cu niste ochelari de soare mari aviator style

- Ce tare, am si eu din aia

- Dap, uite iti trimit o poza cu ea sa vezi cum arata

Photo sent

- Uauuuu, ce suuuper arataaaaa, moaaama as da orice sa fiu si eu imbracata asa

- Vaiiii Andutzika mami daca te prind eu imbracata asa... cred ca te-asi gadila pana faci pe tine de le atata ras iubireee!!!

- Uuuu ce obraznic estii!!

- Si dupaia sa te iau pe sus sa te arunc in piscina imbracata asa ))

- Hahaaa, ce miar placeeeee!!!

- Chiar, stii ce a patit Georgi ieri seara nu?

- Ceee??

- Stai sa iti arat!

(Ii trimit filmuletul cu farsa, cand vin prin spate si torn uleiul pe ea, si ce a urmat dupa)

Clip sent

- Moaaaaaa Aleeeex ce nebuun estiiii!!!! Saraca Georgiiii, daca eram in locu ei sa vezi ce pateaiii mamii!!!

- Sa vezi cum o sa patesti tu ca ea pisii, cu prima ocazie !!!

- Haha...da stii ce, chiar mi-ar placeeee ) Ce cool ar fi...sa stau asa pe o canapea la TV sau cu ochii in telefon, si normaaal imbracata asa mijtooo, si deodata sa o patesc ))) Si dupaia revenge time...sa vezi ce ti-as face-o eu tie dupaaaaiaaaa!!!

- Cu prima ocazia o sa patesti si tu ca Georgiana, sau si mai bine, v-o fac la amandoua Moaaama ce as rade de voiii )))

- Hahhaaa, ce tare ar fiii, sa vezi dupaia ce patesti tu... doua fete contra tine

- Ar fi fain, asa ne-am distraaa

- Chiar Anda, tu ce faci diseara?

- Nu stiu, cred ca o sa ma uit cu mama la un film, poate iesim sa ne plimbam, nush...

- Poi am o idee... Ce-ar fi sa vii diseara pe la noi, sa dam un mic party toti 3, eu cu Georgiana si cu tine...

- Suna suuupeeer! Clar vin !!! De cand vreau si eu sa vad casa aia super misto a alor tai, cu terasa, piscina si ce nu are... Si sa ne plimbe Georgiana cu BMW-ul ala decapotabil rosu al ei, sa ne punem pe Instagram sa moara toti colegii de invidie

- Biiine Andushka mica, atunci venim eu cu Georgiana sa te luam din fata blocului pe la 5?

- Pe la 7 poate Alexutz, ca trebuie sa imi aranjez si eu parul si sa imi fac unghiutele... Si vreau neaparat sa plec acum cu mami pana la mall sa imi iau ceva misto de imbracat pentru party, ca mi-ai facut ciuda cu poza Georgianei...ce eu is mai fraiera, sa vezi tu cu ce tinuta vin, de o sa cadeti amandoi pe spate, tu de admiratie si Georgiana de invidie :P!!! Las ca va fac eu o surpriza de va las cu gurile cascate

- Oooo bine Andutzaaa, abia astept sa te vad mai Anda sexy lady :P

- Pup si puup Alexutz, hai ca tre sa fug ca am de cautat prin tot mallul! Ne vedem la 7 la mine!!! A, si Alexutz, vezi ca nu am glumit, chiar VREAU sa imi faci si mie cadou o tinuta identica cum are Georgiana in poza!!! Stii ca e ziua mea peste doua luni nu ?

- Daa pisi mic iti fac eu rost, daca nu ii fur hainele Georgianei si tot iti fac rost Te pupiceeeesc!!!

- Papaaaaa!! :*:*:*:*:*:*

Inchid calculatorul, dar nu inainte de a mai da o tura cu masina in NFS, si apoi ma duc sa o caut pe Georgiana sa ii zic de party.

I-am povestit Georgianei de conversatia pe care am avut-o cu Anda, si s-a bucurat tare mult ca o sa dam petrecere diseara, abia astepta sa isi etaleze tinutele de party si sa se supa pe dans toata noaptea, dar mai ales sa o cunoasca pe Anda, fata care mi-a furat inima, si ea sa fie cea care sa ne combine.

- Maiii, fata asta chiar te placeeee, nu fi fraier cupleaza-te cu ea!!!

- As vrea eu, dar nu stiu cum sa ii zic...

- Hai maaaa, e topita dupa tine, si tu dupa ea la feeel!! Daca diseara nu o iei la dans si nu o saruti esti cel mai mare fraier!!!

- O sa incerc...

- Hai, curaj! Deja te place, va cunoasteti, sunteti amandoi tineri, frumosi, nebuni, va portiviti de minune!!! Chiar m-as bucura sa va vad impreuna! Si am o idee!

- Ce idee??

- E, surpriza, oricum o sa iti placaaa, si tie si ei! ia da-mi numarul ei, vreau sa vorbesc ceva cu ea!

Ii povestisem despre cat de mult isi dorea Anda o tinuta ca a ei. Anda nu era asa bogata, si ar fi trebuit sa stranga ceva timp bani ca sa isi cumpere hainutele mult dorite.

I-am dat numarul Georgianei, care dupa ce a dat un telefon a zis ca pleaca pana la mall sa cumpere ceva.

Banuiesc ca vrea sa mearga si ea cu Anda si mama ei la cumparaturi...


pus acum 6 ani
   
Alex_romance
Membru nou

Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 5
CAPITOLUL 3 - Party cu peripetii



Eu m-am mai balacit un pic in piscina, apoi mi-am facut un dus si m-am pregatit de petrecere, facandu-mi freza cu gel si imbracandu-ma cu niste blugi slim fit super pe care mi-i facuse Georgiana cadou si o camasa neagra slim fit in stil imitatie de piele, cu care vroiam sa o dau gata pe Anda:


M-am mai jucat putin pe calculator, si asa a trecut timpul si s-a facut seara...

Exact cum credeam, Georgiana a mers la mall impreuna cu Anda si mama ei (doar de asta imi ceruse numarul ei de telefon, ca sa se intalneasca toate 3). I-a cumparat Andei doua tinute superbe, una exact cum a purtat ea seara trecuta cu care Anda a si ramas imbracata, in genul asta (dar cu camasa verde aprins in loc de alb, si lucioasa):


si inca una un pic mai grosuta, pentru zile mai racoroase (inca o pereche de pantaloni din piele negri super luciosi cum isi dorea, si o gecuta mai lunga stil rochita foarte eleganta):


Pe la 7 si jumatate joaca pe calculator imi este intrerupta de cineva sunand la usa. Cobor sa deschid, cand o vad pe Georgiana, imbracata exact cum era seara trecuta (cu pantalonii super mulati si luciosi din piele neagra, camasa office super slim-fit verde satinat, pe tocuri negre de lac si cu ochelari de soare aviator style cu rama aurie si lentile albastru oglinda), impreuna cu Anda, care era imbracata exact ca Georgiana de zici ca erau surori gemene, si mama ei Ionela, o tigancusa de 38 de ani, bruneta cu ochii negri si par ondulat, care semana leit cu Anda dar era un pic de tot mai inchisa la culoare, imbracata intr-un costumas de blug albastru deschis cu model, foarte mulat - blugi stramti slim fit cu fermoar la glezne, gecuta stramta din blug asortata, inchisa cu capse si cu maneci lungi cu fermoar la incheietura mainii, pe tocuri si cu ochelari de soare mari, in genul celui din poza asta:


Cand le vad pe cele trei domnisoare care mai de care mai frumoasa, aranjate si imbracate ca niste papusici, aproape sa fac infarct! Mai ales pe Anda, care arata absolut superb in tinuta aia atat de eleganta...

M-am pupat cu fetele, mamei Andei i-am sarutat mana ca un gentleman impresionand-o, iar Anda m-a strans in brate si m-a pupacit de vreo 10 ori de m-a albit , spre amuzamentul celorlalte doua fete. Am intrat in casa si Georgiana a pus niste muzica si a comandat niste pizza.

Dupa vreo jumatate de ora apar la usa si verisorii mei Ionut si Mirela, pe care Georgiana ii invitase de asemenea la party, facandu-mi inca o surpriza placuta. Ionut are 28 de ani si arata ca Dorian Popa, si venise imbracat in niste pantaloni din piele negri mulati luciosi si o camasa alba office slim fit bagata in pantaloni si cravata neagra fiind super elegant (Georgiana mai sa lesine cand l-a vazut, il sorbea intruna din ochi):
     

iar Mirela are 23 ani si este o blonda supla si inalta cu ochi caprui si par lung, si venise si ea imbracata superb, cu o rochita neagra super mulata si lucioasa din piele eco, cu maneci medii pana la cot, inchisa cu fermoar la spate de la fund in sus, aratand exact ca in poza asta:


Incepem petrecerea, Georgiana stinge lumina in sufragerie si da drumu la globul disco cu lasere pe care il aveam, si pune, piesa ei preferata: "Alina Eremia - Played You", dand volumul statiei se sunet la maxim de se zgaltaia casa, si incepe sa se rupa pe dans de trepida podeaua sub tocurile ei care jucau pe parchetul din sufragerie, tinuta ei superba lucind sub luminitele colorate. Il lua pe Ionut de mana si il tara dupa ea pe "ringul de dans", amandoi spargandu-se in figuri de dans care mai de care... Imediat urmara Mirela si Ionela, care o trase dupa ea si pe Anda, care ma lua si pe mine de mana. Am dansat toti 6 cum nu cred ca am mai dansat vreodata, Georgiana si Ionut au pus alte piese ritmate de dans, toata discografia Innei, au pus piesele "Alina Eremia - Cum Se Face" (pe care Georgiana se prostea gesticuland ca o pitipoanca plina de fite care defileaza pe un podium, facandu-ne pe toti sa radem cu lacrimi si "Played You" de vreo 20 de ori fiecare, de memorasem versurile, si piese mai vechi super ritmate cum ar fi "Giulia Te-am Ales" si piese de la O-Zone. Ionut a poreclit-o pe Georgiana Alina, de la Alina Eremia, cu care zicea ca semana Georgiana cand era Alina bruneta si juca in Pariu cu Viata. Georgiana il porecli de asemenea Dorian, de la Dorian Popa, cu care semana leit. Se dadeau in spectacol rupandu-se in miscari de dans, fugarindu-se unul pe altul si ciufulindu-se in timp ce se strigau in gluma Alina si Dorian unul pe altul. Am dansat cu totii ore in sir, pana cand nu mai putem de oboseala...

Apoi a inceput razboiul farselor! Aveam de gand sa ne facem super farse intre noi, care de care mai cretine, ca niste copii tampiti (ce si suntem!). La inceput eu si Georgiana le-am pus celorlalti niste ketchup pe scaune, ca sa se aseze cu fundu pe el. Toti au "muscat momela", eu si Georgiana lesinam de ras!

Apoi mi-a venit o idee, cat Georgiana era pe terasa sa fumeze o tigara, am vorbit cu Anda, Ionela, Ionut si Mirela si am decis sa ne "aliem" cu totii importiva bietei Georgiana, si am stabilit sa ii facem toti farse toata noaptea, una mai nebuna ca alta! Planul era gata si saracuta Georgiana nu banuia nimic, intorcandu-se de pe terasa si asezandu-se pe un fotoliu comod, picior peste picior

Ionut ii puse cateva laxative intr-un pahar de cola si i-l dadu din partea lui, Georgiana nepotand sa reziste din cauza ca era topita dupa el, dadu paharul pe gat in timp ce il sorbea din proviri pe Ionut. Intre timp eu si Anda am pus detergent de vase foarte concentrat in vasul WC-ului, in asa fel incat cand cineva trage apa sa se umple baia de spuma! Dupa nici 10 minute (timp in care flirta cu Ionut complimentandu-i tinuta si tinsoarea), Georgianase ridica si fugi ca o apucata spre toaleta )) Cat timp ea a stat la toaleta, Mirela ii toarna un borcan de miere in pantofii pe care Georgi ii lasase la usa inainte sa intre in baie.

Cand Georgiana a tras apa s-a auzit un tipat din baie, in timp ce deja incepuse sa iasa spuma pe sub usa )). Georgiana a iesit nervoasa si plina de spuma, s-a incaltat cu pantofii ei negri de lac cu toc inalt (plini de miere lipicioasa) si dupa cativa pasi s-a prins ea ca era ceva in neregula dar era deja prea tarziu ). Pana sa se uite ce avea in pantofi, ii fur telefonul (iPhone ultimul model normal, cu o husa aurie oglinda) si il lipesc cu super glue de podea.

Ionut ii spuse sa faca schimb de numere de telefon, si ea isi dadu seama ca nu avea telefonul. L-a cautat ca o disperata vreo jumatate de ora peste tot pana cand l-a gasit in bucatarie sub masa. S-a aplecat si se chinuia sa il dezlipeasca de podea injurand, timp in care eu cu Anda si Ionela ne-am furisat pe la spate si i-am turnat vreo doua borcane mari de miere si o sticla de ulei de gatit, in camasa pe la guler si in pantaloni pe la curea. Incercand sa se fereasca, Georgiana a alunecat pe uleiul scurs deja oe jos si a cazut fix in baltoaca formata pe jos. Pana sa apuce sa se repuna pe picioare, Ionut si Mirela au venit imediat cu doua sticle de cola mari si au umplut-o din cap pana in picioare. Georgiana se tavalea in balta lipicioasa de jos injurand si gesticuland ca o apucata, incerca sa se ridice dar imediat aluneca si cadea iar din cauza podelei super alunecoase si a tocurilor mari pe care abia isi putea tine echilibrul.

Nici nu s-a ridicat bine, ca ne-am strans toti 5 in jurul ei si am luat-o pe sus (n-a fost greu la cat de slaba e), si legat-o de un scaun, cu scoci din ala lat )

O tachinam cu totii, spunandu-i ca daca reuseste sa se dezlege ii dam cu totii din banii de alocatii pe o luna, si daca nu poate o sa o lasam acolo toata noaptea.

Se zbatea ca o apucata incercand sa rupa scociul si ne zicea cat de tare o sa o incurcam si ce o sa ne faca si ea noua dupa ce scapa.

Mirela si Ionut ii turnara praf de scarpinat in hainute si pantofi, si radem toti de ea cum incearca sa scape si sa se scarpine dar nu poate, in timp ce eu, Anda si Ionela o gadilam pe fata si gat cu pene, si pe corp cu o perie din aia pentru praf cu puf.

- Hahahaaaaa, firati voi de nebuni dati-mii drumuuuuu, maaaama sa vedeti ce farse va fac si eu voua cand scap de aici, o sa incurcatiii, aaaaahahha ma gadilaaaaaa gataaaa!!! zbiera si radea Georgiana

- Gadi gadi gadiii Georgiana pisi sexy si raaau!! o tachinam noi in timp ce incepusem sa o gadilam cu degetele.

Am gadilat-o cu totii intruna cam o jumatate de ora. Se vede ca Ionut o placea tare, pentru ca dupa o vreme mai mult el o gadila si o tachina, dandu-ne pe toti la o parte ca sa o gadile numai el calumea. Se juca cu ea, ii punea cate o intrebare forte grea de cultura generala si zicea ca daca stie Georgiana raspunsul ii da drumu, si daca nu il stie o gadila cate 10 minute oentru fiecare raspuns gresit... Sunt sigur ca Georgiana stiuse macar jumatate din intrebari, dar dadea raspunsuri gresite intentionat numai ca sa se mai joace Ionut un pic cu ea! Noi stateam mai la distanta si ii lasasem pe cei doi porumbei sa se distreze, uitandu-ne cu drag la cei doi indragostiti. Ionut o gadila pe Georgiana cu delicatete pe burta, pe la subrat, pe parti si pe picioare facand-o sa rada isteric si sa ii zica ca dupa ce scapa de acolo o sa il gadile si ea pana nu mai stie de el!

- Vaiiiii draga sexy lady Georgy dar cat esti de gadilicioasa, si ce bine iti sta in hainutele astea elegante, atat de lucioase si mulate, asa plina de cola si lipicioasa cum esti!!! Hahahaa cum ar fi sa iti fac o poza si sa te pun pe net, sa vada si colegele tale de la serviciu ce bine te distrezi tu in timpul liber!! o tachina glumet Ionut.

- Uuuuuu, atat iti trebuie baiat rau ce esti, sa vezi cum o sa fii tu in locul meu cu prima ocazie, sa vedem cum iti place si tie sa iti umplu cu miere, ulei si cola tinuta aia de bad boy smecher, si dupaia sa te gadil pana lesini!!

Dupa vreo ora, Ionut a ajutat-o pe Georgiana sa se dezlipeasca de scaun, iar aceasta cum a scapat l-a luat in brate strans pe Ionut, umplandu-l in mod intentionat si pe el de uleiul si mierea lipicioase in care ii erau imbibate hainele! Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, l-a trantit pe Ionut in balta de ulei, cola si miere unde o murdarisem noi mai devreme si l-a tabalit prin baltoaca pana erau amandoi la fel de murdari, in timp ce il si gadila ca o apucata, facandu-l sa rada in hohote. Cei doi au facut un veritabil meci de wrestling, din care se pare ca ea a iesit castigatoare!

Intre timp noi ceilalti nebuni ne faceam in continuare farse intre noi cu totii, am luat-o pe Ionela (care statea pe un scaun si se uita pe telefon) prin surprindere turnand pe ea un bidon de 5 litri de suc de struguri super lipicios, imbiba du-i complet costumasul de blugi, apoi eu i-am turnat Mirelei in rochita mulata de piele, prin spate pe la guler o sticla de 2 litri de ulei amestecat cu praf de scarpinat (cum ii facusem si Georgianei cu o seara in urma), facand-o sa tipe si sa se scarpine ca o apucata in timp ce o fugaream prin casa ca sa ii umplu rochita de ulei de gatit, pana am prins-o si am impins-o peste Georgiana si Ionut, care inca se mai balaceau in baltoaca de pe podea.

Imediat Anda m-a surprins pe la spate impreuna cu Ionela, umplandu-mi camasa si blugii de suc de struguri (ca cel pe care il turnasem pe Ionela) si ulei de gatit si impingandu-ma si pe mine in balta peste Mirela, Ionut si Georgiana. Am prons-o pe Anda si tras-o si pe ea in baltoaca peste noi, cazand impreuna cu Ionela!

Garmada cere vaaarf!!!!! Ne-am batut cu suc si frisca toti 6 avand grija sa nu scape nimeni "nesapunit" bine, si ne-am gadilam care pe care (in special eu cu Anda si Georgiana cu Ionut) asa vreo doua ora, pana cand eram rupti de oboseala.

Dupa am luat-o toti pe Mirela pe sus (la sugestie lui Ionut) si am aruncat-o imbracata direct in piscina, apoi ne-am impins si ceilalti unii pe altii imbracati in piscina, ultima ramanand Georgiana, care a sarit si ea de buna voie in apa. Ne-am stropit si ne-am balacit in piscina toti mai bine de o ora, cu muzica inca rasunand in fundal. Eu si Anda ne harjoneam ca doi copii indragistiti ce eram, la fel ca si Georgiana cu Ionut!

Cu hainele in sfarsit spalate si clatite de mizeria lipicioasa in care ne balacisem cu totii pe podeaua bucatariei cu putin timp in urma, am iesit din piscina si ne-am intins pe sezlongurile de pe margine, storcandu-ne hainele de apa si stand sa ne uscam in aerul cald de vara. Spuneam bancuri si diferite povestiri amuzante, ne amuzam de ce ne-am facut in seara aia intre noi si de cat de bine ne-am distrat ca o gasca de copii nebuni ce eram, si ne-am uitat la TV, eu si Anda stand imbratisati pe un sezlong, ca si Georgiana cu Ionut. Georgiana si Ionela devenisera best friends, barfind de zor despre cate in luna si in stele. Mirela atipise si ea pe un sezlong.

Dupa ce ne-am uscat in sfarsit si am intrat inapoi in casa, dintr-o data eu si Anda ne trezim ca Ionut, Mirela, Georgiana si Ionela ne iau pe mine si pe Anda pe sus (cred ca a fost ideea Georgianei si a Ionelei, care tot discutasera de zor stand pe sezlonguri) si ne duc asa pana la mine in camera, unde ne arunca pe noi in patul din camera mea, si ne lipesc de pat cu scoci (acelasi fel de scoci lat cu care o legasem noi de scaun pe Georgiana mai devreme ) ), pe mine primul, cu fata in sus, prinzandu-mi mainile si picioarele cu scoci de rama de la pat, si apoi pe Anda deasupra mea, cu fata in jos peste mine, bandajandu-i si ei mainile si picioarele cu scoci de rama patului unde erau legate si ale mele.

Noi protestam, zicandu-la sa ne dea drumul, dar cam cu jumatate de gura, distrandu-ne de minune si convenindu-ne sa stam asa acolo lipiti unul de altul, la cat de mult ne placeam intre noi!

Pantalonii stramti din piele si camasuta satinata a Andei fosneau in timp ce se zbatea incercand sa se ridice din pat, ca si camasa si blugii mei dealtfel!

- Heeeeiiiii Dari-ne drumul, nebunilor, strigam noi zbatandu-ne.

- Nici vorba copii, sa vedeti ce patiti voi acum, ne intaratau ceilalti 4 razand.

Ionela si Georgiana se apropiara de noi in timp ce gesticulau cu degetele in aer, dandu-ne de inteles ca vor sa ne gadile pana ne pisam pe noi de ras!

- Gadiii gadii gadiliiiiciiiiii... ne intaratau cele doua

- Ia sa vezi ce te gadila tusica Georgiana pe tine Alexutz, baiat rau ce esti...

- Si pe tine mami Ionela draga mea Andutzica, fetita obraznica ce esti...

- Si Mirelusa papusaaa

- Cu Ionut cel dragut

Ne tachinara si cei doi verisori ai mei apropiindu-se si schitand aceleasi miscari

Noi deja incepusem sa radem si sa tipam, anticipand ce avea sa urmeze! Cei 4 se apropiau amenintator miscandu-si degetele in aer ca si cum ne-ar gadila, apropiindu-sa incet-incet.

Fix cand sa ne atinga, s-au oprit, Mirela zicand cu un zambet larg pe buze:

- Stati un pic am eu o idee!!!

Aduse un pumn de pliculete cu praf de scarpinat, pe cale le imparti tuturor intr-o veselie.

Georgiana, Ionut, Ionela si Mirela rupsera pliculetele si presarara praful de scarpinat peste tot pe noi, pe la gulerele camasilor si la curelele pantalonilor, umplandu-ne hainele de el in timp ce noi inghiteam in sec asteptandu-ne la ce va urma. Ne-au scos si pantofii, pe care i-au umplut cu praf de scarpinad dupa care ni i-au pus la loc!

Ne-am zbatut ca nebunii, incercand cu disperare sa ne scarpinam, de parca ne piscasera un milion de purici. Ceilalti se uitau ca prostii la noi si radeau de cadeau pe jos, filmand distractia cu telefoanele.

Dupa vreo jumatate de ora de zbatut si frecat ca disperatii nereusind sa scapam de mancarici, ca si cum nu era de ajuns, cei 4 au venit si cu pene de gasca si perii de alea pufoase de sters praful, cu care ne-au gadilat ca apucatii din cap pana in picioare, scotandu-ne de tot pantofii si gadilandu-ne si in talpa!

Dupa inca vreo jumatate de ora, cand aproape ca ne pisasem in pat se la atata gadilat, au lasat penele si periile si au inceput sa ne gadile toti cu degetele!

Ionela, fiind mama Andei o gadila pe Anda cel mai rau, ca doar ii stia toate punctele gadilicioase de cand era mica - cu o mana o gadila pe spate, pe parti, la coaste si pe gat, iar cu cealalta mana si pe picioare la spatele genunchilor si in sus pana sub fund, facand-o pe biata fata sa rada isteric si mai-mai sa rupa patul.

Georgiana stia punctele mele unde ma gadil cel mai bine, ca doar ea ma crescuse de mic, si ma gadila pe burta, la subrat pe parti si pe gat cu o mana, si pe picioare pe la genunchi si pana sus spre sold, facandu-ma sa rad in hohote si sa ma zbat ca un apucat!

Dupa ce me gadila fiecare pe cate unul din noi, schimbau locurile, facand "schimb de experienta", Ionela gadilandu-ma pe mine (offf cat de tare stie sa gadile femeia asta, parca ar fi sora Georgianei! ) si Georgiana pe Anda.

Ceilalti doi nu stateau nici ei degeaba, Ionut o gadila pe Anda in talpa si pe picioare de mama focului iau Mirela pe mine la fel, urcand de jos de la talpi usor in sus pana la gat, apoi iar in jos si in sus si tot asa!

Ne-au gadilat ca apucatii vreo doua ore intruna, pana am udat patul de la atata ras, de vreo 3 ori cate fiecare cred, si in cele din urma am lesinat acolo ))) !

Apoi ne-au dezlegat si s-au dus sa se culce, iar eu si Anda am ramas acolo pe pat imbratisati, si ne-am sarutat pasional si ne-am smotocit inca vreo doua ora, in cele din urma am adormit imbratisati, beti de fericire, ca doi adolescenti care descoperisera pentru prima data dragostea!

In camera alaturata Georgiana si Ionut s-au sarutat si smotocit si ei pana au adormit fericiti.

Si eu si Georgiana ne combinaseram cu cei pe care ii iubeam, si eram cei mai fericiti din lume!



SFARSITUL PRIMEI PARTI

Modificat de Alex_romance (acum 6 ani)


pus acum 6 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la